36.000 hits på bloggen!

YES!
Nu är det över 36.000 hits på Marias Författarblogg!
Det känns hur coolt som helst!
Tack till alla som läser mina inlägg. ❤️

2 reaktioner till “36.000 hits på bloggen!

  1. Jag hoppades att den frågan inte skulle ställas, för trots att jag verkligen försökt ta reda på exakt hur antalet ”hits” räknas så blir jag inte klok på det. Jag tycker det står olika överallt.😂
   Men, nej, det är ju absolut inte besökare per dag utan siffran som står är ju ett räkneverk som började på noll när jag startade bloggen och nu ligger på drygt 36.000. Så det är ju ett sammanlagt värde på något. Om det står för träffar kanske det är antalet gånger folk har varit inne på bloggen? Men sen är det detta med IP-adresser, alltså nej, jag har inte svaret på din fråga.
   Om någon är säker på vad ”hits” står för så får ni gärna skriva det här.
   Jag blir glad och brukar skriva ett inlägg varje gång antalet har ökat med 1000 hits, för även om jag inte vet exakt vad det innebär så innebär det ju att fler människor hittar till min blogg. Och det kan jag ju också se när jag ser att staplarna blir högre per dag och liknande. 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s