Nu är min firma igång!

Idag är en spännande dag!

Jag har precis skapat en ny flik här på Marias Författarblogg. En flik som heter Marias Författartjänst. Där erbjuder jag just nu specialpris på Skrivarkurs på distans och Textrespons med författarcoaching.

Om du är intresserad av detta så gå in och läs vidare här: https://mariasforfattarblogg.com/marias-forfattartjanst/

Det är märkligt.

Jag känner mig nervös inför detta, men det handlar inte om att jag är rädd att jag ska göra ett dåligt jobb. Jag är väldigt målinriktad och mån om att göra mina kommande klienter nöjda, hade jag inte trott att jag skulle kunna göra ett bra jobb så hade jag givetvis inte erbjudit dessa tjänster.

Men vad är jag då nervös för?

Jo, jag tror helt enkelt att det handlar om tanken på att ha egen firma, jag har aldrig någonsin haft det förut och det är helt andra bitar som jag känner mig helt förvirrad över. Som typ Herregud, tänk om jag glömmer att redovisa ett kvitto, vad händer då? eller Tänk om bokföringen blir helt fel.

Jag måste bara vänja mig vid tanken. Låta det sjunka in.

Jag vill hela tiden ta mig framåt, och nu gör jag det. Det kommer bli bra! 🙂

***

https://mariasforfattarblogg.com/marias-forfattartjanst/

***

Foton på sidan: Chatrin Carlsson, Maria Richardsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s