YES, YES, YES!!!

All-focus

Jag har något alldeles fantastiskt att berätta!

Nu är det klart att uppföljaren till Den blomstertid nu kommer ska släppas till hösten på Lindskog Förlag, alltså samma förlag som Den blomstertid nu kommer släpptes på, och det kommer att bli hur bra som helst!

Inga detaljer finns klara än, och det är förstås massor av olika beslut som ska tas på vägen mot att få min uppföljare så bra som möjligt. Men jag ser fram emot allt som väntar, och jag känner en trygghet i att ha hyfsad koll på processen den här gången, det är ju inte längre en debut som ska släppas.

Eftersom jag har fått så oerhört fina reaktioner på Den blomstertid nu kommer har jag mycket att leva upp till.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får lika fina reaktioner på den här boken. Men om det vet jag ingenting. Jag har ingen aning om vad ni kommer att tycka.  

Boken kallas för Uppföljaren av den anledningen att namnet inte är spikat än. Jag har ett arbetsnamn på boken, men vet ännu inte om den kommer ha samma namn när det är dags för boksläpp.

Och på tal om boksläpp så har jag redan börjat fundera på detaljer kring det.

Eftersom jag kommer att ha ett öppet boksläpp är ni ALLA inbjudna, men var, när och hur det boksläppet kommer att ske är än så länge oklart.

Men ikväll ska jag dricka ett glas bubbel för att fira min kommande utgivning! Och jag vill tacka alla er som har stöttat mig så här långt på olika sätt. Hoppas ni kommer att gilla min kommande bok lika mycket som ni gillade min första. Jag gör det definitivt! 🙂

Foto på sidan: Petronella Simonsbacka Maria Richardsson

6 reaktioner till “YES, YES, YES!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s