Det är viktigt att vara målinriktad.

Att bli antagen av ett traditionellt förlag är den stora drömmen för många som skriver, och så var det för mig också. Jag lyckades, men vägen dit var verkligen krokig. Det är mycket det jag skriver om här på bloggen.

Idag dök det upp ett sånt där intressant minne på Facebook igen, inlägget nedan är skrivet för exakt fyra år sedan. Då var jag i den situation som en del av er som följer min blogg är idag.

Det finns tyvärr inga mirakelknep att ta till för att bli antagen, men det finns saker som du måste tänka på. För det första måste du naturligtvis ha skrivit en bok som du verkligen tror på. men det är också oerhört viktigt att du inte ger upp bara för att du stöter på motstånd, det allra troligaste är att du får räkna med nej innan du får ett ja. Och ibland kan det bli många nej …

Jag har fått höra av många att jag är extremt målinriktad, och ja, det stämmer verkligen. Det är en viktig egenskap som har hjälpt mig att komma dit jag är idag.

Här är mitt facebookinlägg från januari 2015:

En del av söndagskvällen har tillbringats med att kolla upp ytterligare några förlag som jag kan skicka mitt manus till… pust… det är en lång process detta kan jag tala om… bara för att man har skrivit en bok så är man inte på långa vägar klar… det är en så ytterst liten del av alla manus som skickas till förlag som blir antagna, och även många av de stora författarna har fått nobben till att börja med… man får förbereda sig på mycket ”blod, svett och tårar” för det är psykiskt jobbigt att bli refuserad… det gör ONT… men man har ju ett val att antingen ge upp eller också fortsätta, så alltså fortsätter jag… för jag väljer ju att tro på min story… 😊😊😊

Det ligger mycket i detta.

Man har alltid två val.

Vad väljer du?

Jag valde att inte ge mig, och det var ju uppenbart helt rätt val för i september 2017 släpptes min debutbok ”Den blomstertid nu kommer” på Lindskog Förlag. 🙂

Första synen av mina böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s