Ny fin recension av Den blomstertid nu kommer.

Nytt år, nya möjligheter, nya recensioner …

Som författare är nya, fina recensioner förstås något alldeles fantastiskt. Det är en känsla som är svår att beskriva, men det är en känsla som gör att hur jobbigt det nu än var att skriva den där boken så minns man inget av det i det läget.

Jag har en sida här på Marias Författarblogg som heter just Recensioner, det var länge sedan jag uppdaterade den, jag får nog göra det framöver för jag har fått många nya recensioner sedan jag skrev den sidan.

***

Min gästbloggare i december, Annette Brandelid, vet nog säkerligen exakt vad jag pratar om när jag säger att det är en fantastisk känsla att få en fin recension eftersom hon har skrivit en hel bokserie. När jag var ute på Facebook för några dagar sedan så såg jag att hon hade recenserat min bok på en sida. Så här skrev hon:

Häromkvällen lade jag mig extra tidigt för att hinna läsa en stund i en bok som jag köpte av en författarkollega på Bokmässan i Töreboda i oktober. Läsning blev det, men ingen sömn i bra tid… Jag läste bara lite till och bara lite till tills boken var slut 😂
Det var så lätt att dras med i handlingen och av eleverna i klass 9B och alla deras vedermödor mitt i det svenska åttiotalet.
Maria Richardsson har skrivit en jättebra och välskildrande bok om hur tonårslivet på den tiden kunde te sig, hur allt inte är vad det först ser ut att vara och om obesvarade frågor som får sina svar.

🙂 Rekommenderas varmt! 😁📕
Titel: Den blomstertid nu kommer
Författare: Maria Richardsson

Ingen automatisk text tillgänglig.
Foto: Annette Brandelid

***

Som att sväva på moln?
Är det ett bra sätt att beskriva känslan av att få en fin recension?
Ja, kanske.

Nu kan man ju inte sväva på moln, men man kan ändå ha en tanke om hur det skulle vara om man kunde det.

Låt oss konstatera att man blir väldigt glad i alla fall! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s