Min första skrivarkurs är nu över.

I september startade min allra första skrivarkurs igång i Skövde. Kursen heter ”Att skriva en bok” och jag är kursledare och Studiefrämjandet Norra Skaraborg är arrangör. Igår var sista träffen, vi har träffats vid sex tillfällen och har däremellan haft mailkontakt för den som har önskat. Jag vet att mina kursdeltagare hade väldigt olika förväntningar på kursen och min förhoppning är att de alla ska känna sig nöjda. Jag som ledare för kursen hade också mycket förväntningar och tankar och undringar, eftersom det här var min första kurs så var det ju spännande och outforskat för mig med.

Tanken är att komma igång med nästa nybörjarkurs, samt även fortsättningskurs i början på nästa år.   🙂

***

Tryck på denna länk för att läsa mer om kursen:

https://mariasforfattarblogg.com/min-forfattarkurs/

eller tryck på denna länk för intresseanmälan:

https://www.kurser.se/utbildning/bruket/skrivarkurs-att-skriva-en-bok-754778

***

Flera av mina kursdeltagare är nu igång med egna skrivprojekt, och kanske kommer någon av dem att vara gästbloggare här framöver. Eller kanske rentav signera böcker bredvid mig på en bokmässa längre fram …

Mycket spännande tanke!

20180504_113251

 

3 reaktioner till “Min första skrivarkurs är nu över.

    1. Absolut, Helena. Jag håller med. En del jobb man har tar all energi ifrån en, men att hålla skrivarkurser ger massor av energi precis som du säger. Och det är väl naturligtvis främst för att man får hålla på med något man verkligen brinner för. Det är ju likadant när man har skrivit en bok, vilken oerhörd energi man får av att få alla fina läsarkommentarer efteråt! 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s