Välkommen till Bokmässa i Skaraborg!

 

Nu på fredag och lördag är det dags för Skaraborgs Bokmässa. Jag är en av dem som ska dit! På mässan säljer jag min debutbok Den blomstertid nu kommer för mässpriset 150 kronor! Signerad givetvis!

20171013_162022

Kanske kunde den passa som present eller julklapp till någon du känner, eller varför inte till dig själv? Jag har förstås med ett blädderexemplar!

Jag pratar också gärna om skrivkursen ”Att skriva en bok” som jag är ledare för på Studiefrämjandet i Skövde, så välkommen förbi! 🙂

20181011_15201920181011_15212020181011_152724

2 reaktioner till “Välkommen till Bokmässa i Skaraborg!

 1. Vad kul med en lokal bokmässa. Jag kan bli lite avundsjuk på de som bor utanför storstäderna, mitt i landet så att säga, för det verkar finnas så mycket lokala marknader, mässor och liknande där man kan medverka, något jag saknar i stockholm. Vi har bokbordet på drottninggatan iofs, och någon slags mässa i kulturhuset som kostar rätt mycket, men det är det. Detta låter som en riktigt rolig mässa och fler intressanta punkter på programmet. Jag köpte Lina Bengtsdotters senaste på hennes release, den var riktigt bra. Hon var väldigt trevlig att lyssna på med.:)

  Gillad av 2 personer

 2. Ja, det ska bli jättekul med en bokmässa här i trakterna. Det är lustigt hur man kan uppfatta saker olika, för jag har tänkt tvärtom: att det hade vara mycket lättare att hitta saker att vara med på i Stockholm, eftersom Stockholm har ett helt annat utbud.
  Vad jag har läst mig till så är detta första gången det anordnas bokmässa i Skaraborg. Jag hoppas på fler liknande event framöver.

  Man får vara lite påhittig. Som förra året vid den här tiden när min debutbok var nysläppt, då var jag med på en julmässa på Knistad, som är ett jättefint hotell här nära mig. Det var ju inte någon bokmässa alls, jag var den enda som var där som författare, men jag sålde 17 böcker och lyckades få väldigt många att bli intresserade av boken och det var ju jättebra. Och i samma veva var jag också på Karlsborgs bokhandel på boksignering, och då sålde jag ännu fler. Så man får försöka se sig om efter andra möjligheter än rena bokmässor också.

  Men det här med att komma ut och träffa andra författare som man gör på bokmässor är en riktig höjdare, jag var på SmåLit i Jönköping i februari, och det var ju fantastiskt kul! 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s