Idag blev jag intervjuad i Skövde Stadsbiblioteks podd.

Bibliotekspodd

Idag har jag fått ägna mig åt något av det roligaste som finns, att berätta om min bok Den blomstertid nu kommer och mitt författarskap.

Jag blev nämligen intervjuad av Lena Wellman i Skövde Stadsbiblioteks podd. Och det kändes bra!

Jag har ju inte hört det färdiga resultatet än, men jag tycker att jag fick sagt det jag ville. Särskilt intressant var det att vi hade en diskussion om det faktum att det är synd att begränsa Den blomstertid nu kommer till att vara en ungdomsbok.

Jag tror att den kanske hittills missat många läsare på grund av att den lanseras som just en ungdomsbok. Även om den har målgruppen Unga vuxna så förtjänar den en betydligt bredare läsekrets. Jag vet en kvinna över 75 som har läst den, och jag vet en tjej på 12 som också läst den och båda tyckte att boken var fantastiskt bra!

Min förhoppning är att fler läsare, både vuxna OCH ungdomar, kommer bli intresserade av boken efter att ha lyssnat på podden.

Den blomstertid nu kommer finns förstås för utlåning på Skövde Stadsbibliotek, och även på väldigt många andra bibliotek runt om i Sverige vilket är superkul!

Och självklart lägger jag ut inspelningen här på bloggen när den är släppt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s