Uppdatering av bloggen.

Idag har jag uppdaterat min blogg. Det låter ju smidigt och enkelt, jag inser det. Och det var ju förstås tanken att det skulle vara det. Så jag satt där med min kaffe, avslappnad och lite positiv. En timme senare slet jag mitt hår och vrålade ”datorjävel” över hela huset. Jag vet fortfarande inte vad som hände, men bilder lade sig lite hur som helst, text försvann och dök upp på helt andra ställen. Jag blev extremt stressad, vilket blev tydligt när jag skulle lägga upp veckans text på utbildningen (som jag med lätthet gör varje vecka) och helt plötsligt hade jag glömt hur man gjorde. Märkligt att det kan funka på det sätter, men det är så det är. Hjärnan slutar fungera som den ska, som den brukar, när man blir för stressad.

Nåja, när man väl slappnar av och inser att det kanske inte är hela världen om det blir fel så blir det lättare. För det är ju faktiskt inte det.

Inlämningen löste sig och jag tror jag fick till bloggen … typ … om man bortser från att det plötsligt är uppladdad dubbla bilder i vissa inlägg. Hur det gick till har jag verkligen ingen aning om, kan det ha något med att jag är så oteknisk att göra? Ja, så är det nog … 😉

En tanke på “Uppdatering av bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s