Min första Julmässa!

20171112_100712Så här såg mitt bord ut där jag satt på min allra första julmässa och försökte marknadsföra min bok. Det var en väldigt rolig erfarenhet, under både lördagen och söndagen kom det fram många människor för att få veta mer om ”Den blomstertid nu kommer.”

Jag hade många intressanta diskussioner med väldigt många olika typer av människor. Yngre och äldre, kvinnor och män. Jag sålde böcker både direkt till personer jag pratade med men också som julklappar. Jättekul!

Väldigt många tyckte jag skulle åka ut till högstadieskolor och gymnasium och diskutera kring boken där, och det känns som något som vore jättehäftigt att få göra! Boken känns ju dessutom väldigt aktuell just nu med tanke på Me too – kampanjen.  Å andra sidan borde den typ av diskussioner på skolor alltid vara aktuella.

Julmässan hölls på Knistad Herrgård, och det stället är verkligen ett fint ställe för att ha just en julmässa på. Och där har de ju också en väääldigt nice söndagsbrunch … 😃 Är man utställare hinner man dock inte äta någon söndagsbrunch, men jag har ju givetvis testat vid andra tillfällen.

På mässan såg söndagens matintag ut så här: Jag började äta på min fralla klockan tio, när klockan var ett var den uppäten. Haha, inte så lätt när man försöker äta samtidigt som man inte vill riskera att tugga precis när någon ska ställa en fråga om boken …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s