Inget piggar upp så mycket som ett äktenskapligt gräl!

20171109_074803Ja, inte i verkligheten då. Utan när man skriver. Det finns ju hur mycket som helst att ösa ur. Det går att skapa konflikter av allt. Det måste vara det allra lättaste att skriva om. Så här kommer ett tips till den som har skrivkramp: Starta ett gräl! Pennan kommer dansa fram över dina papper. Och vad grälet ska handla om? Det är det som är så bra, för det kan handla om vad som helst, verkligen.

Eftersom skrivandet funkar som terapi för många av oss, så kommer här en annan synvinkel: genom att gräla av sig när man skriver kanske man faktiskt inte behöver ta det där bråket om det där som ändå bara var en liten grej i sammanhanget. Det tror jag på! Så med andra ord: Mitt skrivande är mycket bra för mitt äktenskap!

Och för den som undrar vad bilden har med det hela att göra kommer här mitt svar –  ingenting alls. Men detta var min frukost idag bestående av turkisk yoghurt, blåbär och flytande honung … och det var gott det! Så dagens blogginlägg funkar både som skrivtips, äktenskapstips och frukosttips! God morgon! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s