Signering i Karlsborg!

FB_IMG_1510832347959Åh, vad roligt det är att åka ut och få prata om boken och författarskapet! Och att sälja och signera böcker naturligtvis … Julmässan på Knistad Herrgård gav mersmak, det är intressant när människor kommer fram och pratar om sin ungdom på 60-talet eller vad de tycker om Me too – kampanjen. De kommer fram och pratar om missbruksproblematik eller hur man kan hjälpa ungdomar som mår dåligt. Och en del skriver själva och vill diskutera hur man går vidare när man får skrivkramp eller hur man ska tackla refusering efter refusering.

Jag är ju inte på något sätt expert på något av detta, men som författare som skriver om dessa ämnen så kommer folk fram och diskuterar om både det ena och det andra, och det är kul! Så välkomna hit och bläddra i Den blomstertid nu kommer för att se om boken kan vara något för dig, eller kanske en julklapp till någon du känner. Karlsborgs Bokhandel 3 december, 14.00 -16.00. VÄLKOMNA! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s