Skrivutbildning

20171020_150149Jag vet att många av de som läser den här bloggen skriver själva. En del har skrivit en bok, en del håller på och en del söker inspiration för att komma igång. Jag går en skrivutbildning ett år framöver, Skrivarlinjen (distans) på Skrivarakademin. Om jag ska vara ärlig så känns det helt fantastiskt att få göra detta, att få chansen att bestämma över sin egen tid och hålla på med det som är roligast av allt. Det är en oerhört utvecklande och lärorik utbildning, och man får chansen att testa på att skriva inom helt andra genres än vad man är van vid. Denna vecka och den förra har vi haft fokus på poesi, dikten här har jag skrivit och är en av uppgifterna vi har haft. Nästa vecka blir det fokus på dramatik, så då ska jag gå till biblioteket och låna några pjäser för att fördjupa mig i ämnet. Det är så otroligt kul!

2 reaktioner till “Skrivutbildning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s