Vilken ålder vänder sig boken till?

20171010_122034Målgruppen är Unga vuxna, vilket innebär att ”Den blomstertid nu kommer” räknas som ungdomsbok. Fast jag tycker ju att den lämpar sig för alla åldrar, det handlar betydligt mer om hur man är som person. Den yngsta läsaren jag känner till är 10 år. Hon håller på och läser den just nu och hon älskar den. Den äldsta läsaren som jag känner till är snart 78 år, och hon tycker att boken var fantastisk! Känns väldigt coolt och häftigt med läsare i så skiftande åldrar! 😃😃😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s