YEEEEES!

Placeholder Image Ett skrivbord kan vara stökigt … och så kan det vara betydligt värre än så, som mitt skrivbord är nu. Vanligtvis brukar jag tycka det är jobbigt med papper som ligger överallt, men det här är väldigt speciella papper och jag kan liksom inte stuva undan dem än. Det är mitt manus utskrivet i A4-format, det är ord och meningar som jag levt med ganska länge nu. Just nu ligger alla papper huller om buller fullklottrade med anteckningar om ändringar, strykningar och tillägg. Äntligen är korrekturen gjord, och aldrig kunde jag tro att det skulle vara så mycket arbete med det som det var. Jag satt på helger, jag satt på nätter.

Hur jag känner mig nu? Ganska utmattad naturligtvis, men också OERHÖRT upprymd! 😃 Det känns så coolt detta, och det är så häftigt att komma närmare och närmare det där utgivningsdatumet för varje dag som går. Jag längtar naturligtvis, samtidigt som det är bra att det inte går för snabbt dit, för det är fortfarande mycket som ska göras, fixas med. Som marknadsföring exempelvis. Marknadsföring är viktigt. Det gäller att skapa ett intresse för boken. Ett sätt för mig att marknadsföra boken är att bli flitigare här på bloggen. (En passande bild till detta inlägg vore ju naturligtvis ett foto på mitt skrivbord, men jag lägger istället upp en bild på en kaffemugg. Ser betydligt prydligare ut, och kaffe i stora mängder är något som också kan illustrera detta inlägg väldigt bra … 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s