There is a first time for everything…

20170728_150537

Här är mitt fighting face i Pirate Splash Battle Legoland, i en av pauserna i redigeringen.

***

När man har semester från jobbet ska man HA semester. Återhämtning är viktigt! Att komma ner i varv och stressa av, umgås mer med familjen och träffa folk man inte hinner träffa annars. Well, min semester i år ser annorlunda ut. Jag är uppe i varv hela tiden och lägger ner i princip hela dagarna och ibland halva nätterna på korrekturen till min bok. Vissa stunder har jag svårt att fungera som vanligt, det är svårt att tänka bort alla dessa ord och meningar som hoppar fram och tillbaka i mitt inre. Ord flyttas, dras ifrån och läggs till. Kommatecken blir till utropstecken, hopskrivning blir till särskrivning och preteritum blir pluskvamperfekt. Jag känner mig allmänt förvirrad och stressad. Ändå gör jag detta. Högst frivilligt! Det är nämligen vad som krävs för att komma vidare till nästa steg i bokutgivningsprocessen. Det är häftigt att veta att jag för varje dag kommer närmare den där stunden då jag faktiskt har den tryckta boken i min hand…

 

2 reaktioner till “There is a first time for everything…

  1. Roligt att höra att du ska komma ut med din bok. Gläds med dig! Jag har ett kort på dig när du sitter i en fruktskål! Det var allt för några år sedan … Jag som kommenterar är en gammal väninna till din mamma och pappa sedan deras och min tonårstid. Det ska bli spännande att läsa om hur det var att vara tonåring på 80-talet. Hälsningar från Eva

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s