Höga betyg på mina böcker i Lena Borell-serien!

Jag är glad över att mina böcker i Lena Borell-serien har fått höga siffror och bra betyg som ljudböcker på både Storytel, BookBeat och Nextory. (Just nu är ju ljudböckerna bortplockade från Nextory pga konflikten mellan Storytel och Nextory, men det gäller ju massor av böcker, inte bara mina.)

När jag skriver att de har fått höga siffror så beror det förstås på vilka andra böcker man jämför med. Men i den här branschen är det aldrig en självklarhet att bli läst eller lyssnad på, och verkligen inte heller att få höga betyg.

På BookBeat ser betygen ut såhär just nu:

Så här ser betygen (och antalet satta betyg) ut på Storytel:

Blir mina deckare bättre och bättre?

Enligt de flesta av ljudbokslyssnarna är det så.

I höst kommer del 4 i serien. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s