Jag signerar böcker i centrala Göteborg på tisdag och onsdag!

Det är en intensiv period nu. Nästa event jag laddar för är två dagar i Göteborg, och detta redan på tisdag och onsdag.

Kolla in här:

Som ni ser på bilden är det endast mina deckare som får följa med den här gången, eftersom varje författare i boden har med högst tre titlar var. En annan speciell sak med just det här eventet är att ALLA böcker i boden kostar 100 kronor den här veckan! (Så billigt har jag aldrig sålt mina böcker förut, och det kommer endast vara vid det här eventet.)

Jag är alltså på plats i boden under tisdagen och onsdagen, och då står jag där tillsammans med min kollega och vän Maria Bouroncle. Här kan du läsa mer om henne och hennes böcker: HEM | mariabouroncle

Det kommer bli jättetrevligt detta! 🙂

Vi hoppas på många besök från julklappssugna göteborgare som vill kolla in våra och de andra tre författarnas böcker som också kommer att finnas i boden.

Vilka är då de andra tre författarna?

Kolla in här:

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s