Artikel från helgens julmarknad på Knistad i dagens SLA!

Jag gillar verkligen att vara med på bokmässor och andra typer av mässor, trots att jag är minst sagt helt slut efteråt. Så idag, efter två intensiva dagar på Knistads Julmässa, sitter jag här och känner mig utmattad, har huvudvärk, ont i hela kroppen och är hela tiden lätt illamående. Ett normaltillstånd för mig efter ett sådant här event, och det är som det är – men jag hoppas att jag alltid kommer att fortsätta tycka att det är värt det!

Bild från lördagen:

Att vara författare innebär ju så mycket mer än bara själva skrivandet av boken. Den personliga kontakten jag får med läsare/lyssnare på event jag är med på är så oerhört viktigt för mitt fortsatta skrivande!

Att få höra saker som ”Jag kunde inte sluta läsa”, ”Du är min nya favoritförfattare”, ”Jag läste din bok hela natten”, ”Kan du inte försöka skriva lite fortare, jag klarar inte av att vänta så länge på fortsättningen” och ”Du har ju beskrivit min skoltid precis så som det var”, det gör att mitt inre batteri hela tiden blir påfyllt vilket är en grundförutsättning för att orka lite till de dagar det tar emot.

Allt handlar inte om försäljning sådana här dagar, så stort tack också till alla er som kommer fram och berättar att ni har läst/lyssnat och vad ni tycker om mina böcker och mitt sätt att skriva.

Så trots att sådana här event TAR energi från mig så FYLLER DET PÅ mycket energi också!

I morse, när jag läste dagens SLA (Skaraborgs Allehanda) och såg den fina artikeln om helgens mässa på mittuppslaget med bland annat bilden från just vårt tält fick jag ytterligare lite energipåfyllning.

Denna bild var med i artikeln:

Mittuppslaget från mässan:

Här kan du läsa artikeln på nätet (låst artikel, så funkar bara om du är prenumerant):

Julmarknad i strålande väder drog tusentals: ”Kul med så mycket folk” – Skaraborgs Allehanda (sla.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s