Fyra tillfällen nu i september att köpa mina böcker signerade

Jag får ofta frågan var, när och hur man kan köpa mina böcker signerade. Nu i september finns det faktiskt fyra tillfällen att göra det! Tre tillfällen i Göteborg och ett tillfälle i Igelstorp (som ligger mellan Skövde och Tibro.)

För det första så kommer jag att befinna mig på Svenska Mässan på stora bokmässan i Göteborg torsdagen den 22, fredagen den 23 och lördagen den 24 september.

Det bästa och enklaste sättet att få tag på någon av mina böcker då är att ta sig till montern jag står i under lördagen. Här info om detta:

Om det nu skulle vara så att du istället befinner dig på mässan under torsdagen eller fredagen och gärna skulle vilja ha tag på en av mina böcker (eller flera) så funkar det också, fast då måste du förboka innan! Dessa två dagar är jag nämligen där i första hand som besökare på mässan (har några inbokade möten också) och då vill jag inte släpa på böcker i onödan. Men säger du till dagen innan så tar jag med den bok du önskar och lämnar sedan över den (betalning med swish) på en tid och plats där vi möts upp efter överenskommelse. Är du intresserad av denna möjlighet så kontakta mig antingen på Messenger eller här:

Kontakta mig – Maria Richardsson (mariasforfattarblogg.com)

Skulle det vara så att du befinner dig i Göteborg och inte ska gå på mässan så kan vi mötas utanför Svenska Mässan istället. (Gäller endast torsdag och fredag.) Men glöm inte att kontakta mig dagen innan i så fall.

Det var det! 🙂

Men söndagen då?

Då är jag och mina böcker med på detta evenemang eftersom jag bor just i Igelstorp:

https://www.facebook.com/events/458190555961277/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A%5B%7B%22mechanism%22%3A%22group_featured_unit%22%2C%22surface%22%3A%22group%22%7D%5D%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

Mer info om detta evenemang kommer! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s