”Herregud, Maria! Fan vad bra den var, rent ut sagt.”

Mina böcker hittar hela tiden nya läsare och lyssnare, och det innebär att det fortsätter komma in nya recensioner.

Ibland lägger jag ut recensionerna på bloggen ganska omgående, men ibland håller jag på dem, ungefär som för att ha ett triumfkort att lägga ut vid rätt tillfälle.

Jag har en helt fantastisk recension som jag fick på ”Fallet Nathalie” redan i mars, men i början kom det så mycket recensioner så jag avvaktade.

Men nu har jag hållt på den i ett halvår, så nu är det väl ändå dags kan jag tycka! 😀

”Herregud, Maria!

Jag har avvaktat med att börja läsa ”Fallet Nathalie” tills när jag får tillräckligt med tid men sen vid halv tolv igår kväll så kunde jag inte hålla mig utan tänkte bara läsa några få sidor innan jag somnade. Halv tre i natt lade jag ifrån mig boken efter att inte ha kunnat släppa den ens för en sekund.

Vilken bok du har skrivit! Jag gillar hur karaktärerna känns så trovärdiga med alla sina styrkor och svagheter, och handlingen högg tag i mig från sida ett.

Även om jag inte är djupt insatt i polisarbete så märks det verkligen att du har gjort din research för den biten känns heller aldrig orealistisk eller konstlad.

Eftersom jag läste den mitt i natten så fick jag kväva skratt flera gånger, t ex vid intervjun av den deckarälskande granntanten. Och jag gillar sååå mycket hur du ger karaktärer djup, som när man får reda på mer om Alicia, och även hur du ger mördaren fler dimensioner.

Dessutom är det förstås alltid spännande att se hur Lena och hennes relationer med andra utvecklas och invecklas, och att få henne att prata med Hans var suveränt, eftersom hon då tvingas verbalisera sina problem på ett nytt sätt som kompletterar hennes inre monolog.

Jag gillar alla dina böcker jag har läst hittills jättemycket men de blir verkligen bara bättre och bättre och det är så kul att se hur dina karaktärer utvecklas tillsammans med hur du utvecklas som författare.

Fan vad bra den var, rent ut sagt.”

/Mario

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s