Om sex dagar släpps min nya ljudbok!

I dag är det den 1 mars. Den 7 mars, alltså på måndag, släpps Fallet Nathalie som ljudbok. Det är minst sagt spännande, för hur ljudboken kommer att gå har ingen någon aning om just nu, inte jag heller.

Det som är så spännande med en ljudbok är att den går att följa på ett helt annat sätt än en pappersbok, det blir tydligt redan från början om det är en bok som kommer hamna på topplistan … eller om det inte är det. Konkurrensen är förstås stenhård. Det släpps massor av ljudböcker samma vecka, till och med samma dag. Det är ljudböcker i alla möjliga genrer, och många av böckerna är deckare.

Så just nu ligger den där och väntar på att få släppas, väntar på att synas, väntar på att bli lyssnad på.

Fallet Nathalie.

Min femte bok.

Min tredje deckare, den tredje boken i Lena Borell-serien.

Jag vet att många ljudbokslyssnare går och väntar på denna, och jag hoppas så att de kommer att fastna för den här boken lika mycket som för de tidigare. Samtidigt hoppas jag också att släppet kommer leda till att även de tidigare böckerna i serien får fler lyssnare. Och att fler kommer att hitta till mina två första böcker för unga vuxna.

Det kan bli så.

Eller så blir det inte så.

Vi får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s