Nu kan du gå min skrivarkurs i Skövde!

Jag är skrivarkursledare på Studiefrämjandet. Jag har tidigare kört min skrivarkurs i Skövde en gång per termin, men detta ändrades förstås 2020 när pandemin började. Sedan har det inte kommit igång någon kurs, men nu äntligen ser läget annorlunda ut i samhället, och därför gör vi ett försök att återigen starta upp kursen. Om den kommer igång eller inte beror på hur många som anmäler sig, så är du intresserad så börja med att skriva i intresseanmälan i länken. 🙂

Att skriva en bok kan man förstås göra på olika sätt, och i den här kursen får du mina allra bästa tips! Jag kommer berätta om hur jag har gjort för att skriva mina böcker och om allt det jag har lärt mig längs vägen. Kursen är för alla som söker inspiration i sitt skrivande oavsett förkunskaper.

All info om kursen finns här:

https://www.studieframjandet.se/vastra-gotalands-lan/gustav-arrangemang/kurser/1900/januari/forfattarkurs—att-skriva-en-bok/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s