Viktigt med rätt uppläsare och snyggt omslag!

Det är viktigt att ha en bra uppläsare. Som författare måste det vara väldigt jobbigt att gå omkring och känna att uppläsaren till ens böcker är fel, jag kan bara föreställa mig den känslan. Jag har själv fått vara med och välja uppläsare till mina två bokserier. I båda fallen var det så att förlagen kom med några förslag på olika uppläsare. I båda fallen valde jag förlagens förstaval. (Gunilla Leining till Lena Borell-serien och Malin Molin till Blomstertid-serien.)

Jag har också fått vara delaktig i mina omslag, både vad gäller pappersböcker och ljudböcker. Det kändes också viktigt! För mig är det viktigt att det syns att böckerna i samma serie hör ihop, och det tycker jag syns tydligt här nedan på de fina omslagen till ljudböckerna i Lena Borell-serien som Emma Graves har gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s