Hur låter Lena Borells röst? Svar: Som Gunilla Leining.

Den 7 mars släpps den som ljudbok.

Ännu är den inte inläst, men att Gunilla Leining ska läsa in även den här boken är klart sedan en tid tillbaka. Det står också tydligt på omslaget. Något som också står tydligt på omslaget är mitt namn.

Många frågar mig om det inte är en fantastisk känsla att se sitt eget namn på ett bokomslag, antingen till en ljudbok eller en pappersbok. Svaret på det är förstås ja. Det ÄR en fantastisk känsla!

Jag längtar efter att få höra den färdiga inläsningen, för jag VET att Gunilla Leining kommer att göra det bra.

Ännu är manuset inte klart nog för att skickas till inläsaren, men snart. Det finns en deadline.

Jag går igenom texten en sista gång. Dunbbelkollar tidslinjen. Går igenom polisarbetet. Läser boken för mig själv. När jag läser boken för mig själv är det inte min röst jag hör i huvudet, det är Gunilla Leinings röst.

För mig är det just hennes röst som är Lena Borells röst.

Serie – Lena Borell – Storytel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s