Jag är med i Tingelingpodden

Jag har varit med i flertalet poddar, och det är för det första roligt och för det andra ett bra sätt att nå ut.

När jag fick frågan av min frisör Nilla om jag kunde tänka mig att vara med i frisörsalongens podd tänkte jag Visst, varför inte?

Tingelingpodden

Tingelingpodden

ÅSA BERGSTRÖM & NILLA LINDSTRAND

Detta kan man läsa om Tingelingpodden:

Tingelingpodden är för dig som uppskattar hårmode eller själv är frisör. De första elva avsnitten i podden sätter fokus på deras kollektion Personality Lasting. Därefter kan vad som helst hända.

Att vara med i podden var som att sitta med två kompisar och prata gamla minnen eller något åt det hållet, det var väldigt roligt och samtalet kändes hela tiden så naturligt och avslappnat. Nilla har läst/lyssnat på alla mina böcker, och Åsa var mitt uppe i Våroffer när inspelningen gjordes. Att höra hur de lovordade mina böcker (för det tyckte jag att de gjorde) var ganska amazing faktiskt! Samtidigt ställdes lite annorlunda frågor, och som sagt, det var en väldigt familjär stämning! Jag ser att programmet är 46 minuter … det kändes mer som fem. Som ni vet är det ju så att tiden går fort när man har roligt!

Jag hoppas ni vill lyssna! 🙂 (Själv har jag inte vågat än, haha. Tycker det är lite jobbigt att lyssna på mig själv.)

43. Författaren Maria Richardsson

20 OKT · TINGELINGPODDEN

Tingelingpodden får besök av Skövdeförfattaren Maria Richardsson.
Det blir samtal om författarskapet, vart hennes deckar-mörker kommer ifrån och hur det är att vara spökskrivare.

Här kan du lyssna:

https://podtail.se/podcast/tingelingpodden/43-forfattaren-maria-richardsson/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s