Yes! Ny, fin recension på Våroffer!

I går kväll när jag kollade in Instagram hittade jag en ny recension på Våroffer.

Det är Sofia på sofias_books som nu har läst färdigt boken hon köpte på bokmässan i Torslanda!

Kolla in:

”Jag har nu läst ut boken Våroffer som handlar om något av det värsta man kan vara med om som förälder, att förlora sitt barn. Det här är en bok som är spännande från första till sista sidan. Boken är skriven med ett driv som gör att man bara vill läsa lite till… Jag fick väldigt många olika känslor för förövaren som gör något riktigt hemskt för någon som han älskar. Jag känner både avsky och medlidande för honom om vartannat även om det han gör är oförlåtligt och fruktansvärt. Jag gillar de andra karaktärerna i boken jättemycket och ser fram emot att få lära känna Lena och hennes kollegor och vuxna dotter bättre i kommande böcker. Tur jag köpte nästa bok i serien så jag har den här hemma.”

Här hittar du Sofias inlägg och recensionen i sin helhet:

https://www.instagram.com/p/CUAlxL9sIgm/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s