Idag försöker jag ladda upp mina batterier igen.

Den här helgen har det inte blivit några inlägg alls, tiden och orken räckte inte till. Det har varit fullt upp: först bokmässan i Torslanda i lördags och sedan kvartersloppisen med boksignering i söndags.

Jag ska vara ärlig.

När allt var över på söndagen och vi satte oss för att äta en något sen lunch var jag så trött att jag var tvungen att tillbringa två timmar liggandes i soffan innan jag ens klarade av att sitta vid bordet.

Resten av söndagen tillbringade jag sedan liggande.

Foto av Nataliya Vaitkevich pu00e5 Pexels.com

Jag visste att det skulle bli så, jag har en tendens att ta ut mig själv för mycket när det är någonting som jag verkligen vill vara med på.

Det är så det är.

Jag har Crohns sjukdom, och jag har en värkproblematik i kroppen, en värkproblematik som samverkar med en trötthet som tar över fullständigt när jag gör något utöver det vanliga.

Varför skriver jag då om detta i min författarblogg?

Jo, för att jag vill att ni alla ska veta att oavsett hur jag mår efteråt så är sådana här event absolut värt det! Utan tvekan!

Jag har accepterat att jag har den här problematiken, att jag faktiskt blir helt utslagen efteråt, men jag skulle aldrig låta det hindra mig från att leva så som jag vill.

Det var värt så OERHÖRT mycket att få vara med som utställare på en fysik bokmässa igen, att få träffa blivande läsare och nya, trevliga författarkollegor, att få berätta om mina böcker om och om igen. Och att ha bokförsäljning i samband med loppisen var också en höjdare, att få tillfälle att prata med människor som annars inte hittar till böckerna.

Jag kan ärligt säga att bokförsäljningen dessa två dagar var ganska långt över förväntan.

Jag kommer att skriva lite mer ingående om dessa två event sedan i separata inlägg, men nu vill jag bara konstatera att jag är nöjd med helgen.

Dagens jobb kommer framförallt att handla om att få ihop ett manus till en föreläsning jag är inbokad på lite längre fram. 🙂

Ha en fin måndag alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s