Har varit i Hjo och tittat till mina böcker idag!

Som Skövdebo hör det till att man åker till den fina lilla staden Hjo på sommaren. Det är en alldeles lagom förmiddags-eller eftermiddagsutflykt. Hjo är en mysig stad och givetvis hör det till att man köper glass när man är där! Numera när jag åker till Hjo besöker jag alltid Gusto också.

Gusto är en butik mitt i centrala Hjo som säljer italienska delikatesser, riktigt smarriga sådana, här nedan ser du några exempel på vad du kan hitta i butiken. (Bilderna är lånade från Gustos Facebook-sida.)

Butiken har också ett litet urval med böcker, och det som är kul är att just mina fyra böcker finns där!

Kolla in vad snyggt:

Så har du vägarna förbi Hjo i sommar och är nyfiken på mina böcker kan du kolla in dem där.

Det finns också ett blädderexemplar av varje titel, vilket är perfekt om du vill kolla in lite noggrannare! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s