Över 80.000 hits på bloggen!

Nu har jag över 80.000 hits på bloggen!

Exakt hur den siffran beräknas vet jag inte, men från att jag startade bloggen för snart fyra år sedan har jag kunnat följa den där siffran, hur den hela tiden ökar.

Jag kommer ihåg hur coolt det kändes när jag hade nått 1.000 hits.

Marias Författarblogg började ju som just en blogg, men med tiden har den också blivit min hemsida.

För mig är det en stor fördel med den här sidan, då det är enkelt för mig att följa via sökfunktionen hur länge sedan det var en viss händelse ägde rum, och vad som hände just då. Och jag vet ju att mina läsare också använder sökfunktionen flitigt, det ser jag på statistiken där jag kan följa vilka inlägg som blivit lästa en viss dag och liknande.

Det som glädjer mig är att det inte bara är mina nyaste inlägg som blir lästa, utan det är inlägg under hela min bloggperiod ända från starten! Likadant med mina gästbloggare, statistiken visar tydligt att det inte alls bara är den senaste gästbloggaren som blir läst.

Tusen tack till alla som läser mina inlägg, som delar dem och som kommenterar: Att jag tycker det är roligt att blogga beror ju förstås på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s