Min uppläsare Gunilla Leining vann Storytel Awards 2021!!!

I går utsågs vinnarna i Sveriges största ljudbokstävling Storytel Awards. Samma ljudbokstävling där jag var en av de nominerade i ungdomsklassen för ljudboken till Den blomstertid nu kommer. Tyvärr blev min bok utslagen innan finalen, men jag var väldigt glad bara över att bli nominerad i denna stora tävling.

Så. Vilka vann nu då?

Vilka blev Sveriges bästa ljudböcker 2020?

Här kommer listan:

Vinnare Storytel Awards 2021

Fakta

”Jag kan ha fel” av Caroline Bankler, Navid Modiri och Björn Natthiko Lindeblad med Björn Natthiko Lindeblad

Spänning

”Nio liv” av Emelie Schepp med Gunilla Leining.

Roman

”Sen for jag hem” av Karin Smirnoff med Lo Kauppi

Ungdom

Alicia Månstjärna av Nils-Petter Löf med Katarina Ewerlöf

Barn

Gittan och fårskallarna av Pija Lindenbaum med Sissela Kyle

***

Jag gratulerar alla vinnare och gläds allra särskilt åt vinsten till uppläsaren Gunilla Leining i spänningsklassen! Gunilla Leining vann priset tillsammans med författaren Emilie Schepp för ljudboken ”Nio liv”, och de båda är på bild här nedanför, en bild jag lånat från Storytel Awards hemsida.

Att Emelie Schepp skriver jäkligt bra deckare håller jag med om, och att Gunilla Leining är den allra bästa uppläsaren för just spänningsromaner kan jag skriva under på eftersom det är just hon som har läst in båda mina deckare i Lena Borell-serien!!!

Jag vet att många väljer ljudböcker efter uppläsare och därför känns det som en liten seger även för mig att Gunilla tog hem det här priset! 😀

Här nedanför kan du se galan från igår:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s