Snygga skyltningar av mina böcker i Skaraborg!

Nu var det länge sedan ”jag gick på stan”, detta på grund av Coronasituationen. Jag tror det var i januari som jag var på Akademibokhandeln i Skövde senast och kollade in mina böcker. Då hade mina deckare fått såhär snygg skyltning:

För att inte tala om den här skyltningen längre in i butiken:

Jag och Barack Obama liksom. Hur häftigt är inte det?

Nu har jag som sagt inte varit inne där på länge, men jag hoppas ju skyltningen är kvar.

*

Samtidigt som jag är jätteglad över den fina skyltningen mina böcker har på bilderna här ovan känner jag också en viss frustration över att mina deckare var alldeles nysläppta just när Sverige var som mest nerstängt. För det är klart att böckerna skulle blivit sedda av oerhört många fler om situationen var som vanligt. När allt öppnar upp ordentligt och folk strömmar till affärerna är det säkert helt andra böcker som är mer i blickfånget.

Å andra sidan, Corona-läget kan ingen av oss påverka (mer än att vi följer rekommendationerna), så frustrationen är ju bara att försöka släppa.

Jag får väl se till att skriva mer böcker så det blir fler snygga skyltningar helt enkelt! Och längre fram, när den här Corona-situationen blivit betydligt bättre, då kommer jag stå beredd med min penna i högsta hugg för att ge mig ut på signeringar och event igen! 🙂

*

Vill bara passa på och visa hur fint skyltade mina böcker är på Gusto i Hjo också. :

Bilden från Gusto är tagen i december, precis innan Gryningsdåd släpptes. Numera finns även den boken på plats i affären.

*

Nedan en julbild från Skara bok och lek, som ni ser låg mina deckare även där och såg snygga ut!

Mina böcker finns också till försäljning på Karlsborgs bokhandel, Elanders bokhandel i Tibro och Akademibokhandeln i Falköping, såvitt jag vet i alla fall. (Dock vet jag inte om alla mina fyra titlar finns på plats på samtliga ställen, det får man fråga butikspersonalen om.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s