Ta dig själv på allvar!

Det dök upp ett Facebookminne, ett minne som jag tyckte lämpade sig alldeles utmärkt för dagens inlägg. Det här inlägget skrev jag alltså på min Facebooksida för 7 år sedan, 2014. Det var 3 år innan jag fick mitt debutmanus utgivet på ett traditionellt förlag, men det hade jag ju förstås ingen aning om då.

Det absolut svåraste med att skriva min bok är att hitta tiden till att göra det… Det är ju svårt att få till det sent på kvällen när alla dagens måsten är gjorda, för då är jag alldeles för trött… Men det vill till att TA sig tiden också – just för tillfället börjar jag lite senare på morgonen, så nu går jag upp min vanliga tid och har avsatt 6.00 – 6.30 för att skriva på boken…

Jag känner mig så glad för det är så mycket värt för mig… för det första är det en kanonkul hobby, och för det andra så mår jag så mycket bättre för jag vet att för varje sida jag skriver kommer jag ett steg närmare mitt slutmål… 🙂

När jag tittar tillbaka på den texten idag så ser jag att jag i det läget tänkte på precis det sättet som jag idag tipsar andra skrivande människor om att försöka tänka för att ha större chans till att nå utgivning.

Självklart är det absolut viktigaste att du måste skriva en mycket bra bok, men förutom det.

Jag såg till att TA mig tid till att skriva, och jag såg det som att för varje sida jag skrev tog jag mig ett steg närmare mitt slutmål.

Det är faktiskt inte bara ord, det här är viktiga saker!

Om jag inte hade tagit mig tid till att skriva hade jag inte varit författare idag.

Och visst var det så, att varje sida jag skrev tog mig ett steg närmare mitt slutmål: Att bli utgiven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s