Från skrivtorka till flow – En bok med skrivtips för dig som har fastnat i ditt skrivande.

Jag har läst Från skrivtorka till flow med Christina Gustavson och Petronella Simonsbacka.

Från skrivtorka till flow : kreativa övningar och metoder

Många människor vill skriva en bok.

Långt ifrån alla som vill göra det kommer att lyckas. Att skriva en bok är ett omfattande arbete som inte kommer att vara lika roligt hela tiden, och de flesta kommer att få svackor under skrivandes gång.

Det hör till.

Jag, som har skrivit flera böcker har effektiva knep att ta till om jag upplever att jag fastnar i mitt manus. Men när jag var mitt uppe i skrivandet av min debutbok var det inte lika enkelt. Då hade jag behövt konkreta tips på hur jag skulle komma vidare.

Som den här boken.

Från skrivtorka till flow innehåller kreativa övningar och metoder du kan testa att ta till när skrivtorkan drabbar dig. Författarna till boken rekommenderar en övning om dagen. Övningarna är enkla, och du kan börja med vilken övning du vill.

Jag har läst alla övningar, men inte testat dem själv, helt enkelt av den anledningen att jag inte befinner mig i skrivtorka.

Om övningarna är bra eller inte tror jag beror på vem som läser boken och testar övningarna, eftersom skrivtips fungerar väldigt olika för olika människor.

Om detta är övningar som passar för dig får du testa själv, men trots att boken är tunn innehåller den både grundläggande, praktiska, kreativa, stödjande och avancerade övningar.

Länk: https://www.joelsgarden.se/fran-skrivtorka-till-flow/

Boken finns i nätbokhandeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s