Idag har jag två böcker på prispallen på Bibliotek Mellansjö!

Även idag är Gryningsdåd Nr 1 på e-bokstopplistan på Bibliotek Mellansjö, men idag ser det faktiskt ännu bättre ut eftersom Våroffer har klättrat ytterligare ett steg vilket innebär att jag nu ligger med 2 böcker på prispallen, att mina böcker nu både är etta och trea!!!

Att vara författare är inte helt lätt, och bakslag och refuseringar i alla möjliga sammanhang hör till författarvardagen. Därför är det så oerhört viktigt att kunna glädja sig åt när det går bra, och att våga glädja sig över det positiva som händer!

Om mina böcker aldrig hamnar på några listor, aldrig får synas någonstans så kommer de att försvinna. Och jag som författare kommer att försvinna.

Som författare ingår det i jobbet att hela tiden försöka hitta nya sätt att locka till sig nya läsare. Och faktum är att en hel del läsare blir intresserad av böcker först när de börjar hamna på listor. Just därför är det så viktigt för mig som författare att berätta om när mina böcker går bra!

Så här ser hela Topp-10 listan ut på Bibliotek Mellansjö just nu:

Länk: Startsida – Bibliotek Mellansjö (elib.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s