Om exakt en månad släpps Gryningsdåd som ljudbok!

Väntan har varit lång hos många, men nu börjar det närma sig! Om exakt en månad, den 8 mars släpps nämligen Gryningsdåd, uppföljaren till Våroffer, som ljudbok!

Som pappersbok och e-bok har den funnits ute sedan december, utgiven på Joelsgården Förlag, och de recensioner jag fått hittills har bara varit positiva!

Att släppa en ljudbok är stor skillnad mot att släppa en pappersbok, det finns fördelar och nackdelar med båda.

Fördelen med en pappersbok är ju att man får boken fysiskt: Man kan visa upp den, ha den i bokhyllan, skylta med den, åka ut på mässa och signera den. Men saker och ting går relativt sakta.

Fördelen med att släppa en ljudbok är att det är betydligt lättare att få både recensioner och läsarkommentarer. Och allt går så mycket snabbare! Att få folk att lyssna på ljudboken är också en helt annan sak än att få folk att läsa pappersboken. Siffrorna blir snabbt betydligt högre.

Så har det i alla fall varit för mig hittills, ska tilläggas.

Eftersom Våroffer gick så otroligt bra som ljudbok (och gör fortfarande) så känner jag mig väldigt spänd och förväntansfull inför hur det ska gå. Ljudboken till Gryningsdåd släpps på Lind & Co, precis som ljudboken till Våroffer. Och jag är jätteglad över att fantastiska Gunilla Leining, Sveriges populäraste inläsare 2020 är uppläsare även till denna boken.

Så här ser ljudboken ut:

Här nedan hittar du länk till Storytel, (den går förstås att lägga i bokhyllan nu för den som har abonnemang), men tanken är att Gryningsdåd kommer att hamna på alla andra ställen där ljudböcker finns också. 🙂

Gryningsdåd – Ljudbok & E-bok – Maria Richardsson – Storytel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s