Jag läser just nu en bok som uppslukar mig totalt!

En av de sakerna jag vill allra helst med mitt skrivande är att beröra, att få mina läsare att bli känslomässigt engagerade i mina karaktärer. Och jag tänker att just det är säkert något som i princip alla författare strävar efter.

Det finns så många olika böcker, och alla har vi olika smak.

Den bok som får en läsare att känna sig alldeles uppslukad av en story kanske uppfattas som rätt dålig av en annan. Så är det ju.

Den där känslan av att hitta en bok som man verkligen fastnar i, som verkligen får en att bli berörd på alla plan, den känslan är fantastisk. Jag läser böcker regelbundet, och har läst en hel del bra böcker de sista åren, men det var längesedan jag läste något som fick mig att falla sådär handlöst på ett sätt som får mig att inte kunna sluta, som får mig att bara vilja ha mer och mer och mer …

Men nu har jag hittat en sådan bok!

Det är en bok av en författare som jag inte läst något av förut, och nu är jag fast. Storyn och karaktärerna finns hela tiden med mig, i mig. Jag har inte läst färdigt den än, men vet redan nu att jag kommer att ge den högsta betyg, något annat vore fel, så bra är den. Jag säger inte att det är den bästa bok jag någonsin läst, men det är en bok som definitivt kommer att finnas med på min absoluta topplista.

När jag har läst (lyssnat) färdigt så kommer jag skriva en recension på den och lägga ut här på bloggen! En fem plus-recension. Ska bli jätteintressant att höra om ni som läst denna håller med mig eller inte.

Eftersom jag inte vill avslöja än vilken bok och vilken författare det är jag hyllar så, så lägger jag istället ut bilder på tre andra böcker som också tillhör det absoluta toppskiktet hos mig när det gäller böcker som ger avtryck, böcker som känns och stannar kvar inom mig.

Vilken är den senaste bok du läste som berörde dig oerhört starkt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s