Min bok är nominerad till Storytel Awards 2021!

En av de allra bästa sakerna med att vara författare är att få respons från de som har läst eller lyssnat på det man har skrivit.

Att få höra att min text har berört någon djupt, fått någon att ligga vaken hela natten eller att längta efter mer, det är en känsla som är starkt beroendeframkallande.

Den blomstertid nu kommer, min debutbok, släpptes som pappersbok 2017 på Lindskog Förlag och som ljudbok och e-bok på Word Audio Publishing 2020. Den har alltid fått väldigt fina recensioner och läsarkommentarer, och det enda som har känts lite ledsamt är att den inte har nått ut så bra som önskat.

Trodde jag.

Tydligen har den gått väldigt bra som ljudbok ändå för nu är den nominerad till Storytel Awards 2021, alltså det stora ljudbokspriset!!!

Att påstå att den här nomineringen betyder mycket för mig är en underdrift. ”Här hyllas de ljudböcker som under året har fått det svenska folkets och juryns hjärtan att klappa lite extra”, står det på hemsidan.

Den blomstertid nu kommer är nominerad i kategorin Ungdom, och där ligger den just nu med 23 andra ungdomsböcker. Alla som vill kan vara med och rösta, och när omröstningen stänger den 28 februari är det de 3 ljudböcker i varje kategori som fått flest röster som går vidare till den stora finalen där en professionell jury utser vinnaren inom varje kategori.

Självklart vill jag gå vidare till finalen. Just nu är det vad jag vill allra helst av allt, alltså bara den tanken …

Jag vet ju att det finns en hel del av er som har läst eller lyssnat på Den blomstertid nu kommer och som verkligen tycker om den, och därför vill jag bara tala om att det skulle betyda väldigt mycket för mig om ni skulle kunna tänka er att gå in och rösta på den här boken.

Det känns OERHÖRT stort att vara nominerad men den här nomineringen är inte bara min, utan också uppläsaren Malin Molins nominering. Hennes röst är perfekt för boken och jag är glad att hon läser in den!

Här ligger länken till Storytel Awards, och härifrån kan ni se de olika kategorierna och vilka böcker som är nominerade i respektive kategori.: Storytel Awards – Storytel Awards Sweden

Och här ligger direktlänken till ungdomskategorin. Man scrollar till den bok man vill rösta på: Ungdom 2020 – Storytel Awards Sweden

2 reaktioner till “Min bok är nominerad till Storytel Awards 2021!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s