Numera läser jag böcker på ett annat sätt.

När man är författare är det viktigt att inte sluta läsa andras böcker. Men det är svårt att läsa böcker som förut, jag blir tyvärr inte uppslukad i boken på samma sätt som tidigare eftersom jag istället alltid fastnar i hur boken är skriven.

Det är förstås en yrkesskada. 😉

Tidigare, när jag jobbade med att laga skolmat tyckte min man att det var jobbigt att äta ute med mig, eftersom jag alltid fastnade i att reflektera över livsmedelshygienen på restaurangen, och det var ju för att jag gick omkring med det i fokus hela dagarna när jag jobbade.

Yrkesskada som sagt.

Lite blir det nog så oavsett vad man jobbar med, att man ser saker på ett annat sätt än andra. På gott och ont.

Böcker från Skara Bokhandel.

Böcker har alltid varit ett stort intresse för mig, jag gillar att läsa och att komma in i någon annans värld för en stund … fast numera är det inte lika enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s