Gryningsdåd har fått sin första recension!

Igår kväll såg jag att Gryningsdåd har fått sin första recension. (Den första som jag har hittat i alla fall.) Recensionen var inlagd på Adlibris, och är skriven av min författarkollega Petronella Simonsbacka.

Gryningsdåd av Maria Richardsson är uppföljaren till författarens deckardebut Våroffer, som kom tidigare under 2020. I Gryningsdåd möter vi mordoffret Kapten Carl Brännlund, som var en elak man. Många hade velat se honom död, få levande. Det underlättar inte Lena Borells arbete på grova brott i Skövde. Gryningsdåd är en berättelse med mycket dialog och ett starkt slut. Jag tror att det kommer att bli en helt fantastisk ljudbok, vilket bådar gott, inför ljudbokssläppet i mars 2021. Betyg: 4 stjärnor.”

Länk: https://www.adlibris.com/se/bok/gryningsdad-9789189009615

Den som vill skriva en recension eller lägga en läsarkommentar på någon av mina böcker ska veta att jag uppskattar det oerhört mycket. Era åsikter är förstås väldigt viktiga för mig, det är ju för mina läsare jag skriver! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s