Nu har e-boken till Gryningsdåd kommit ut!

Nuförtiden kan man som ni vet välja själv hur man vill läsa böcker.

Många föredrar fortfarande att läsa en bok på vanligt sätt, alltså som pappersbok, men väldigt många väljer istället att lyssna på boken som ljudbok. En fråga som tydligen skapar starka känslor på Facebook är om man får säga att man läser en bok eller inte när man lyssnar på den. Klart man får! För egen del säger jag att jag lyssnar på en ljudbok, och läser en pappersbok, men hur andra definierar det tycker jag är helt upp till var och en.

Jag är väldigt glad att mina böcker ges ut både som pappersböcker, ljudböcker och e-böcker så att folk själva kan välja format.

När man läser en e-bok är boken överförd till elektroniskt format så man kan läsa den direkt på datorn eller läsplattan. En e-bok är alltså en datorfil.

Idag har e-boken till Gryningsdåd börjat komma in till nätbokhandlarna och det innebär förmodligen att den kommer in till biblioteken när som helst. Eftersom Våroffer gick väldigt bra som e-bok och hamnade på flertalet topplistor så ska det förstås bli oerhört spännande att se hur det går med Gryningsdåd. Jag håller tummarna stenhårt för att den kommer bli synlig på olika listor framöver, och jag hoppas ni gör detsamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s