Gårdagens digitala föreläsning.

Igår hade jag min digitala föreläsning via Studiefrämjandet i Skövde. Att påstå att jag var rejält nervös innan är ingen överdrift. Att veta att det var live gjorde att det kändes ännu värre, och naturligtvis är det en stor nackdel att inte ha någon publik att samspela med. Men det är ju så det är på en digital föreläsning.

Min föreläsning höll på i 90 minuter, med en kort paus inbakad innan frågestunden.

Inspelningen skedde på Nordic Sound Lab i Skara, och i studion bredvid var det samtidigt inspelning med ett rockband.

I ”min” studio fanns jag och teknikern Ola. Kändes rätt coolt att få referera till honom som ”min” tekniker den här kvällen, lite lyxigt sådär. 😉 Ola var ju superproffs på det här, och jag är glad att han var med där inne. Det gjorde att det kändes lite mer avslappnat, och jag visste ju också att han skulle rädda upp situationen om något skulle hända. Med på plats fanns också Andreas från Studiefrämjandet, men han befann sig i ett annat rum när själva inspelningen skedde.

Hur gick det då?

Well, jag har inte själv sett föreläsningen, men jag har en tydlig känsla av hur det gick ändå. I början var jag som sagt väldigt nervös, och det märks säkert. Jag kommer ihåg att jag stakade mig och kände mig allmänt förvirrad i början, men att jag efter en stund kände mig mer avslappnad och då blev säkert föreläsningen bättre också. När det gäller mina föreläsningar och mitt uppträdande under de tillfällena, så finns det förstås mycket jag i efterhand skulle kunna formulerat på ett annat sätt, men så är det ju alltid. Jag försöker att inte döma mig själv för hårt utan istället tänka att gör jag så gott jag kan så får det faktiskt räcka med det.

Andreas och Ola var nöjda med föreläsningen, och jag fick flera ”tack för en bra föreläsning” efteråt i mejlen och då är jag också nöjd! 🙂

Föreläsningen går att se nu i efterhand via länken nedan för den som vill. 🙂

Obs! Man måste spola fram ca 15 min innan själva föreläsningen börjar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s