Artikel om mig i SLA idag!

Idag kan man läsa om min nya deckare Gryningsdåd i SLA. 🙂

Jag tycker jag ser lite arg ut, men jag fick order om att inte le på bilden. Och det är klart att med tanke på rubriken Jakt på en seriemördare så passar det nog betydligt bättre med en bild där jag ser lite bister ut. Och bilden är ju väldigt passande i sig, den är tagen i Boulognerskogen i Skövde, och det är just här som Carl Brännlund hittas skjuten i kapitel 1 i Gryningsdåd.

Tidningens framsida:

I artikeln står det att Gryningsdåd är den andra deckaren i serien om Maria Borell. Det stämmer ju delvis. Borell heter hon ju, men inte Maria. (Det hade känts lite konstigt att låta henne heta det med tanke på att jag heter det.) Hon heter Lena. Lena Borell.

Artikeln finns på sidan 10:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s