Som ett nästan tomt batteri.

Känslan idag, efter att ha varit ute två heldagar på julmässa med författarkollegor och pratat om mina böcker, är lite som att vara väldigt bakfull. Eller som att mitt inre batteri nästan är tomt.

När jag berättar om den här extrema tröttheten som alltid slår till efter ett sådant här event är det många som ifrågasätter varför jag gör det. Det frågar om det är värt att offra hela helgen, och sedan tröttheten som följer dagen efter på detta.

Svaret för mig är självklart.

Ja, herregud, det är SÅ värt det!

För när jag stod på plats i vårt tält och fick prata om mina böcker, då var jag inte det minsta trött. Då var jag full av energi, för det var verkligen jättekul!

Och nu efteråt vet jag, trots den trötthet jag känner idag, att det här eventet blir ytterligare ett av alla fina och värdefulla minnen som hjälper till att sprida vetskapen om samt intresset för mina böcker och därmed på sikt FYLLER PÅ mitt batteri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s