Trött och kall men nöjd.

Som författare är det förstås svårt att få signeringar när folk uppmanas att inte vistas i affärer om det inte är absolut nödvändigt. Därför känns det kul att vara med på Knistad herrgårds Julmässa den här helgen, en mässa som jag varit med på även tidigare men som i år är Coronaanpassad på olika sätt.

Mässan är helt utomhus, mässan är upplagd som en promenadslinga, sällskapen släpps på med 5 minuters mellanrum och det finns handsprit överallt.

I vårt tält som vi kallar författartältet står jag tillsammans med två kollegor.

Annette Brandelid, författare till deckarna i af Hjo-serien och Karin M Karlberg som är författare till Småstadspuls, en feelgood.

Det har varit en bra dag, även om jag fortfarande känner mig kall trots att jag har ett rejält täcke på mig.

På grund av pandemin var den här dagen min första signering med Våroffer. Jättekul att så många redan hade hört talas om boken! En annan rolig sak är också att se att det fortfarande finns ett intresse för Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött.

Imorgon är det dags igen, och då hoppas jag på fler intressanta och spännande möten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s