Idag har jag varit författare i tre år!

Idag är en speciell dag, idag har jag nämligen varit författare i tre år. Alla författare har en speciell dag då man börjar kalla sig för författare, och den dagen jag släppte min debutbok ”Den blomstertid nu kommer”, det var den dagen för mig!

Jag är med i flertalet olika författarforum och en ständigt debatterad fråga är När får man egentligen kalla sig för författare? Personligen tycker jag att det är upp till var och en, men för egen del så blev jag alltså författare på riktigt när min första bok släpptes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s