Och allt blir återfött 1 år idag!

För ett år sedan hade jag fullt upp!

Foto: Maria Richardsson

Det var nämligen boksläpp för Och allt blir återfött den dagen, och klockan 17-19 skulle jag ha release på Skövde Stadsbibliotek.

Min sidekick/konferencier Petronella Simonsbacka kom hem till mig redan tidigt och hjälpte mig att göra snittar.

Jag sålde många böcker, och försökte hinna mingla lite med alla som kom!

Foto: Rune Lindström

Vi (jag och Petronella) lade upp det som så att hon körde flera små, korta intervjuer under kvällen. Det upplägget är bra eftersom alla inte kom på en gång. Samtidigt kan man prata om olika saker vid de olika intervjustunderna, för att det inte ska kännas som exakt samma information för de som är med under båda timmarna. Och jag bjöd in min förläggare, och bad honom att prata lite eftersom många av de som går på en bokrelease är intresserade av att höra hur ett förlag jobbar.

Foto: Rune Lindström

Så här såg det alltså ut när vi pratade om boken. Jag i mitten, Petronella till vänster och min förläggare Lennart Lindskog till höger.

Foto: O. Hendberg / C. Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s