Längtar efter att få fira igen!

När jag släpper en ny bok tycker jag det känns viktigt att fira det på något sätt.

Att uppmärksamma det.

Både för att det är väldigt roligt att göra det för egen del, men det känns också viktigt att få fira som en del i marknadsföringskampanjen, exempelvis genom att ha en bokrelease där den som vill kan komma och mingla, dricka bubbel och kolla in den nya boken!

På det sättet har jag firat utgivningen av mina två tidigare pappersböcker Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött. Jag har då haft öppen release på Skövde Stadsbibliotek och det har varit jättetrevligt, båda gångerna.

När jag har haft ljudbokssläpp har det dock inte blivit så. Våroffer släpptes precis i början av Coronavirusets framfart, och då kändes det bäst att avvakta lite, och ljudböckerna till Den blomstertid nu kommer och Och allt blir återfött släpptes ju mitt i pandemin så det blev ju inget då heller. Fast det blir heller inte samma sak när man släpper en ljudbok, man kan inte sitta vid ett bord och signera böcker, så själva släppet av en pappersbok är en helt annan sak än släppet av en ljudbok.

Men framöver är det alltså dags igen med ett nytt boksläpp!

Våroffer är på gång som fysisk bok, just nu är Joelsgården Förlag i full färd med slutproduktionen. Men, som ni vet är vi fortfarande mitt i pandemin och därför känns det inte särskilt lämpligt att förbereda för release i nuläget.

Visst kan man tänka på annat sätt. Man kan ju ha digitalt boksläpp eller ett boksläpp med få personer inbjudna … och utan kramar.

Men jag vet inte.

Inget av alternativen känns helt lockande. Så jag avvaktar nog med slutgiltigt beslut så länge som möjligt, kanske blir det någon form av release längre fram istället.

Vi får se.

Här nedan kan du kolla in in en blandning av bilder från mina två tidigare boksläpp

Alla foton är tagna av Ola Hendberg, Chatrin Carlsson och Rune Lindström:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s