Nu kan jag bokas in för olika typer av författarbesök via Författarcentrum!

Nu äntligen finns jag med som författare på Författarcentrum Väst!

När man debuterar som författare finns det ingen som berättar vad man bör tänka på, vad man bör kolla upp och så vidare. Oftast får man reda på saker man borde kollat upp genom att en författarkollega frågar ”Är du med där?” och man inte har full koll på vad de pratar om. Därför tar saker ibland längre tid än de borde. Men eftersom man måste ta reda på det mesta själv är det så att man blir mer insatt i allting vilket är en fördel!

Den 1 januari i år blev jag medlem i Sveriges Författarförbund och nu är jag alltså även med i Författarcentrum Väst!

Författarcentrum förmedlar författare till skol- och biblioteksbesök, skrivarverkstäder, litteraturfestivaler, uppläsningar, inspirations- och studiedagar med mera. Sveriges Författarförbunds minimirekommendationer för arvoden tillämpas.

Så nu är det lättare att boka in mig som författare till olika evenemang i skolor, på bibliotek och andra ställen. Just nu i Covidtider ligger ju de flesta fysiska författarbesöken nere … men välkomna att boka in mig lite längre fram! Jag är såååå sugen på att komma ut och få prata om mina böcker igen!

Den som vill boka in en författare gör det här: https://ff.forfattarcentrum.se/

Och här hittar du min alldeles egna sida: https://ff.forfattarcentrum.se/forfattare/4643/Maria_Richardsson

Foto: Chatrin Carlsson

2 reaktioner till “Nu kan jag bokas in för olika typer av författarbesök via Författarcentrum!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s