Intervju med mig på Joelsgårdens Författare.

Joelsgården Förlag har en Facebooksida som heter Joelsgårdens Författare, där man kan kolla in alla författare som hör till förlaget.

Där ligger nu också en alldeles färsk liten intervju med mig!

Maria Richardsson är en av Joelsgårdens Författare:

När blev du författare?

– När min debutroman Den blomstertid nu kommer släpptes 2017 på Lindskog Förlag, då kallade jag mig författare.

Var i landet bor du?

– Skövde.

Hur är du nu aktuell beträffande ditt skrivande?

– Det känns som det händer mycket just nu, vilket är jättekul. Det allra senaste som har hänt är att det precis blivit klart att min bok Våroffer (som i nuläget endast finns som ljudbok, släppt på Lind & Co) också kommer att utges som pappersbok och e-bok på Joelsgården Förlag!

Varför är skrivandet viktigt för dig?

– Skrivandet är ett måste för mig! Ett beroende. Enkelt uttryckt kan man säga att jag mår bra av att få skriva och jag mår dåligt av att inte få skriva. Det är mitt sätt att koppla av, och det är mitt yrke samtidigt som det är mitt största intresse. Skrivandet fungerar också terapeutiskt för mig, ju mer jag skriver, desto mer lär jag känna mig själv känns det som. Och responsen jag får från mina läsare, att mina ord får dem att känna olika saker, den känslan det skapar hos mig är väldigt stark.

Vilka är dina närmaste planer i ditt skrivande liv?

– Just nu skriver jag på tredje boken om Lena Borell, samtidigt som den andra boken Gryningsdåd ligger klar för att släppas som ljudbok, och den första boken Våroffer ska bli fysisk bok som jag nämnde tidigare. Och det är ju en process att nå utgivning, så den processen ser jag fram emot nu!

Här finns intervjun på Instagram: https://www.instagram.com/p/CED9idxFaYw/?utm_source=ig_web_copy_link

Joelsgårdens Författare hittar du här: https://www.facebook.com/Joelsg%C3%A5rdens-F%C3%B6rfattare-218150386180726

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s